Scholingsvoucher Langdurige Zorg bij Trainpoint

Wil je MS Office diploma’s halen om je CV te versterken? En heb je een zorgberoep (gehad) in de langdurige zorg? Dan mag je gebruik maken van je Scholingsvoucher van UWV om je trainingen bij Trainpoint te bekostigen.

Ben je niet werkloos? Geen punt. De Scholingsvoucher is beschikbaar als je een baan hebt, ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel of een WW-uitkering of IOW-uitkering ontvangt.

Met de Scholingsvoucher kun je gratis een erkende opleiding volgen die je positie op de arbeidsmarkt versterkt. Voor de meeste kansberoepen is goede kennis van MS Office noodzakelijk. Veel mensen zetten hun voucher daarom in voor MS Office-opleidingen bij Trainpoint.

Je hoeft niets voor te schieten, en kunt onze cursussen dus volledig kosteloos volgen.

De meest gevolgde opleidingen met de Scholingsvoucher zijn:

  • Opleiding MS Office basis en Online Werken (incl. laptop)
  • Opleiding Microsoft Office Uitgebreid (incl. laptop)
  • Opleiding Microsoft Office Power User (incl. laptop)
  • Opleiding Europees Computer Rijbewijs (ECDL)
  • Opleiding Office Manager (Secretarieel)
  • Opleiding Receptionist
  • Opleiding MS Office en Social Media
  • Stel zelf een maatwerkpakket samen

Iedere opleiding bestaat uit 5 tot 9 modules.

Trainpoint is een door UWV erkende opleider. We zijn een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, zijn officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Als je twijfelt wat de beste aanvulling is op jouw CV, dan ben je van harte welkom voor een vrijblijvend intakegesprek met een van onze docenten. Onze docenten weten ook welk diploma bij welk kansberoep past.

LET OP: UWV heeft laten weten dat het budget voor de ‘economie-brede’ Scholingsvoucher op is. Alleen mensen die werkzaam zijn (geweest) in de langdurige zorg komen nog in aanmerking voor een kansberoep-voucher. U heeft een zorgberoep in de langdurige zorg als u zorg verleent aan mensen die langdurig van zorg afhankelijk zijn. Dit kan zorg in een instelling zijn maar ook thuiszorg. Denk bijvoorbeeld aan ouderenzorg, gehandicaptenzorg en langdurige geestelijke gezondheidszorg. Heeft u een functie (gehad) waarin u geen directe zorg heeft verleend, zoals in een administratieve functie? Dan komt u helaas niet in aanmerking voor de scholingsvoucher.

SCHOLINGSVOUCHER VOOR LANGDURIGE ZORG
Met de Scholingsvoucher van UWV kunt u bij ICT-4@LL Trainpoint gratis een uitgebreide opleiding richting een kansberoep volgen. Iedere opleiding bestaat uit 5 tot 9 modules.

ERKENDE DIPLOMA’S
ICT-4@LL Trainpoint is een CRKBO-erkend opleidingsinstituut, is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Met onze erkende diploma’s en certificaten versterkt u uw CV!

ALTIJD EEN PASSENDE OPLEIDING OP HET JUISTE NIVEAU

We bieden opleidingen aan op basis-, gevorderden- en expert-niveau. Indien gewenst verzorgen we een persoonlijke intake om een maatwerkopleiding samen te stellen aan de hand van uw huidige niveau en de vacatures waarop u solliciteert.

GRATIS INTAKE
Als u twijfelt wat de beste aanvulling op uw CV zijn zou, bent u van harte welkom voor een intakegesprek met een van onze docenten, om samen te bekijken wat de beste aanvulling zou zijn voor uw CV. Onze docenten weten ook welk pakket bij welk kansberoep past.

06-55702336 info@ict-4all.com