Acties en Subsidies


SCHOLINGSVOUCHER METAAL & TECHNIEK Gratis Training

Ga je een training volgen vanuit je werk of ben je zelf werkgever, die zijn medewerkers wil opleiden? Dan kun je voor veel trainingen van ICT-4@LL Trainpoint in aanmerking komen voor diverse aantrekkelijke subsidieregelingen. Binnen veel grote CAO’s zijn er daarnaast verschillende scholingsbudgetten, het is daarom raadzaam om altijd even bij je eigen CAO na te gaan wat de mogelijkheden zijn. Een training volgen is op deze manier een stuk voordeliger en aantrekkelijker!

Werk jij in de Metaal & Techniek, en is jouw vakkennis toe aan een opfrisbeurt of wil je weer eens iets nieuws leren? Maak dan nu gebruik van de scholingsvoucher ter waarde van € 1.500,- . Met deze voucher kun je kosteloos een cursus, training of opleiding volgen.

Deze voucher is voor alle werknemers die onder de CAO Metaal & Techniek vallen (met uitzondering van motorvoertuigenbranche en uitzendkrachten).

VOLLEDIG VERGOED

Met het budget van deze regeling kun je bij
ICT-4@LL Trainpoint 4 trainingen volgen die volledig worden vergoed.
Weet je welke opleiding je wil gaan volgen? Maak dan een afspraak met het team Duurzame inzetbaarheid van FNV ( fnv.nl/voucher ). De consulent vraagt dan samen met jou de voucher aan en als die aanvraag is goedgekeurd kun je direct aan de slag.