fbpx

Re-integratie/ UWV

ICT-4@LL Trainpo!nt re-integratie opleidingen, bij (dreigend) ontslag of outplacement, neem zo snel mogelijk contact met ons op.

Trainpo!nt Breda Opleidingen heeft al meer dan 14 jaar ervaring met re-integratie opleidingen. We doen dit in opdracht van het UWV, de Gemeente of van het bedrijf zelf.
Moet je uitzien naar een andere baan of een andere functie, er zijn genoeg mogelijkheden neem zo spoedig mogelijk contact met ons op via telefoonnummer 076-5324895 of stuur een email naar: info@ict-4all.com

Reorganisatie, afslanken , economische redenen, kortom je moet uitzien naar een andere baan of functie. Het is dan heel belangrijk dat je weer snel aan het werk komt omdat hoe langer je thuis zit hoe moeilijker je weer aan de slag komt. Maar ja… voor vrijwel elke functie heb je tegenwoordig relevante computervaardigheden nodig. En dat is nu precies hetgeen waar wij heel goed in zijn je dat te leren. Of je nu 24 of 64 bent het maakt niet uit, samen kijken we wat er nodig is om je een beter kans op de arbeidsmarkt te geven en vaak betaalt het UWV de kosten. Neem nu contact met ons op dan gaan we samen kijken hoe we het gaan aanpakken. Neem het heft in eigen hand!!
Bel nu: 076-5324895, stuur ons een email info@ict-4all.com.

uwv

error: Content is protected !!