fbpx

IT Professional

IT Professional CirtKits (met Live Labs)

STAP BUDGET STAP- AANMELDINGSBEWIJS AANVRAGEN (klik hier)

 • OPLEIDINGSPAKKET SERVICEDESKMEDEWERKER
  • Als Servicedesk medewerkers ben je het eerste en centrale aanspreekpunt voor interne- en externe klanten bij problemen en calamiteiten. Bij een Servicedesk ligt de dienstverlening hoog en dat wordt vanuit alle kanten ook aan je gevraagd en van je verwacht. Om je het vakmanschap en de softe competenties eigen te maken wordt je zowel als persoon als op toepasbare kennis gecoached en getraind. Onze ervaren trainers en coaches begeleiden en sturen je over het gehele traject waardoor kennis en vaardigheden tot aan oplevering geborgd zijn. Gedurende het volledige opleidingstraject wordt er openlijk gediscussieerd over kwaliteit en de toekomstbestendigheid van bepaalde keuzes. De aangeboden opleidingsoplossing is praktijkgericht en daardoor is er voldoende tijd en ruimte voor persoonlijke begeleiding en om te focussen op de kwaliteit van je werk.
 • OPLEIDINGSPAKKET SECURITY SPECIALIST
  • Software- en applicatiebeveiliging zijn bij veel organisaties achtergebleven terwijl 75% van alle cyberaanvallen gericht zijn op webapplicaties. Het aantal aanvallen daarop groeit jaarlijks terwijl er in vooropleidingen en requirements in veel gevallen weinig aandacht is voor beveiliging. Een lage prijs, vaak bereikt door gedeeltelijke duplicatie, wordt belangrijker geacht en beveiliging komt -als hier al aan gedacht wordt- pas vlak voor oplevering aan bod. Omdat de kosten om zaken aan te passen in deze fase vele malen hoger zijn dan eerder in het proces, worden risico’s geaccepteerd of slechts verkleind.
   De Leerlijn Security Specialist behandelt zowel theoretisch als hands-on de diverse security vaardigheden en kennis die benodigd zijn om IT netwerken veilig te houden en indringers te weren.
 • OPLEIDINGSPAKKET NETWERKBEHEERDER
  • Als Netwerkbeheerder zorg je onder andere voor het beheer en de beveiliging van een computernetwerk, dat bestaat uit de infrastructuur van servers, routers, switches, firewalls, werkstations en bekabeling. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor technische verbindingen, het oplossen van technische problemen en storingen voor wat betreft het computernetwerk. En uiteraard ondersteun je daar waar nodig de eindgebruikers van het computernetwerk.
 • OPLEIDINGSPAKKET .NET DEVELOPER
  • Je kunt al programmeren en wilt hier nog beter in worden. Om je het vakmanschap en de softe competenties eigen te maken wordt je zowel als persoon als op toepasbare kennis gecoached en getraind. Onze ervaren trainers en coaches begeleiden en sturen je over het gehele traject waardoor kennis en vaardigheden tot aan oplevering geborgd zijn. Gedurende het volledige opleidingstraject wordt er openlijk gediscussieerd over kwaliteit en de toekomstbestendigheid van bepaalde keuzes. De aangeboden opleidingsoplossing is praktijkgericht en daardoor is er voldoende tijd en ruimte voor persoonlijke begeleiding en om te focussen op de kwaliteit van je werk.
error: Content is protected !!